Medisinsk Portal. Sykdom, Symptomer, Behandlings
Hoved~~Pos=Trunc » Spørsmål og svar » Spørsmål og svar

Blødning i mave-tarmkanalen

Spørsmål Kjære health-root Jeg skriver på vegne av min 61 år gamle far som har hatt den rareste uke! Lørdag han på toalettet som vanlig, men avføringen er kullsvart, etterfølgere ulempe han gjør store 4-5 ganger i løpet av dagen som er helt svart, og da han skal ringe nødsituasjon lege som ser ham og sier det ser ikke akutt ut, og at han bør søke legen mandag.

Les Mer →

Dårlig ånde og støt

Spørsmål Kjære Network Doctor Jeg er en 28-årig som har et ganske ekkelt problem. I de siste månedene har jeg litt vondt i mageområdet, oppblåst som om jeg var gravid og mye mageopptak. Men det er ikke hele problemet i seg selv. I noen dager begraver jeg mye, og tiggerne lukter av mangel på bedre ord, avføring.

Les Mer →

Hvorfor kan dårlig ånde komme fra tarmene?

Spørsmål Kjære Network Doctor. Jeg er en 30 år gammel mann som har hatt problemet de siste årene at jeg lukter og smaker stygg i munnen min. Jeg kan ikke engang smake det, men min kone er alvorlig plaget av det. Jeg børstet tenner / tunge daglig, brukte tanntråd og gurgled i sb12. Min kone sier jeg smaker avføring, hun sier lykkelig litt finere - men opplever det som å bli stungt i munnen.

Les Mer →

Er det en godartet cyste?

Spørsmål Kjære health-root Jeg er en jente på 50 som har nettopp blitt sjekket gynekolog. For to måneder siden fant han ved en tilfeldighet en cyste på min høyre eggstokk (ultralyd) Det var omtrent 3 til 3½cm stor (jeg kunne se på skjermen 3 hvite klumper som humper av ulike størrelser inne i eggstokken (i mørket).

Les Mer →

Er det en menisk skade?

Spørsmål Kjære Network Doctor Jeg spiller høyt nivå fotball. Like før påsken 2009 fikk jeg en kneskade. Mitt kne økte mye og var veldig sårt. På legen min ble jeg fortalt at det var en menisk skade på den indre menisken. Jeg ble rådet til et sykehus (seksjon for ledd og brudd). Her fikk jeg det samme å vite som av legen min.

Les Mer →

Har jeg anoreksi?

Spørsmål Kjære Network Doctor Jeg er en 13 år gammel jente, jeg er 175 cm høy og veier 47 kg. Jeg har prøvd å gå ned i vekt siden høstferien og har mistet omtrent åtte kilo, men jeg er fortsatt ikke fornøyd med kroppen min. Jeg blir ofte kjent hvor tynn jeg er. Mine foreldre har også begynt å legge merke til vekttapet mitt, og de holder meg alltid å spise masse mat.

Les Mer →

Har jeg astma?

Spørsmål: Jeg er en 13 år gammel jente som har noen problemer med sport. Jeg er 156 cm høy og veier 42,5 kilo og er heller ikke tykk eller tynn. Jeg elsker mosjon og vokser det hver dag. Men når jeg trener, får jeg ofte problemer med å puste. Jeg har lurt på om det kan være noen astma? Det skal sies at jeg går til gymnastikk og boksing hver dag.

Les Mer →

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Spørsmål: Som de fleste, vil jeg være slank og fin, men jeg er virkelig redd for at den kommer til å gå over. Jeg spiser minst frokost eller kjører den over. Jeg gir min lunsj til andre, og jeg spiser ikke så mye på kvelden. Etter middagen klokka åtte får jeg et glass smoothie eller en bolle med bær.

Les Mer →

Kan vi få hjelp med fruktbarhetsbehandling?

Spørsmål: Hei Network Doctor. Hei, spørsmålet mitt gjelder fruktbarhetsbehandling. Min mann og jeg har forsøkt å bli gravide i over 1½ år nå og ble gravid for ½ år siden, men dessverre fikk en spontan abort. Vi har fortsatt ikke klart å bli gravid siden abort. Jeg har vært til min egen lege for å høre hva mulighetene var for hjelp (henvisning til fruktbarhetsklinikk) eller i hvert fall prøve min manns spermekvalitet, men det var ingen hjelp å få fordi vi har blitt gravid naturlig første gang.

Les Mer →

Jeg har neglesvamp på to fingre. Hva gjør jeg?

Spørsmål: Jeg har neglesvamp på to fingre. Neglene har falt av på de to fingrene. Hva gjør jeg? Og hva koster en behandling når det er så ille? Svar: Kjære spør. Du spør hvordan du skal håndtere en soppinfeksjon i neglen din og hva som er mulig. behandling måtte koste? Jeg er i tvil om du har blitt diagnostisert med spiker sopp ved en sopp undersøkelse.

Les Mer →