Medisinsk Portal. Sykdom, Symptomer, Behandlings
Hoved~~Pos=Trunc » Spørsmål og svar » Hvordan behandler du en operasjon for et tolvfingersår?

Hvordan behandler du en operasjon for et tolvfingersår?

spørsmål

Kjære nettverksdoktor

Jeg har nylig vært i bruk for magesår i fire-spisestedet for 4 uker siden. Det er ikke utført noen tester for Helicobacter Pylori, og ingen behandling er derfor gitt. Nå har jeg lest at i over 95% har det vært ut av det ovennevnte, har det kommet fra helikobacter pylori. Det vil ta en stund før det er et resultat av om jeg har bakterien, og nå er jeg redd for at den kan komme igjen som svar på testen. Magesåret kom veldig fort sist, og i løpet av samme dag begynte smerten. Spørsmål: Er det trygt å bare gå og vente? Er Pantoloc nok at jeg ikke kan få et nytt magesår så lenge jeg tar disse? Er de forskjellige prøvene for hvis jeg har bakterien trygg også hvis bakterien ikke er utbrudd? Hvor tidlig etter operasjonen kan det oppstå sår igjen? Ville det ikke vært best å gi meg en behandling for bakteriene for sikkerhet? Jeg har begynt å få litt tilbake i magen igjen, men på motsatt side har jeg bedt en lege og et sykehus om. Disse spørsmålene, men de er ikke sikre på de ovennevnte spørsmålene og kan egentlig ikke gi meg svar.

Med vennlig hilsen spør en

svar

Kjære spørsmål

Kjære spør

Det er ofte vanlig praksis i de kirurgiske avdelinger av pasienten umiddelbart etter en operasjon for en duodenal ulcer, blødning eller perforert, tilsettes ved behandling med antibiotika og et protonpumpe-inhibitor (f.eks. Pantoloc) for utryddelse av H. pylori (erradikation ) fra slimhinnen. Det har blitt funnet at ved sår i tolvfingertarmen, var positive for H. pylori 95%, og siden det høres ut som du har hatt såret flere ganger, er det derfor å hindre nye sår i fremtiden. Du trenger ikke å prøve eller vente på svaret, men begynn umiddelbart den forebyggende behandlingen. Når denne kur har blitt utført regelmessig, bør det ikke være grunn til å bruke mer medisin. Aspirin kan være en grunn til å fortsette å håndtere Pantoloc som acetylsalisylsyre (magnyl) er irriterende for slimhinnen i magesekken og tolvfingertarmen. Hvis den nye smerten er relatert til operasjonen, er det ikke en umiddelbar beslutning. Det høres ut som om du er operert på akutte og slike operasjoner har en høyere risiko for ubehag etterpå, både som tilsvarer såret og dypere inn i bukhulen. Hvis det fortsetter, prøver du selvfølgelig å finne en grunn.

Med vennlig hilsen

Dennis Raahave, Dr. Med.

Spesialist i kirurgi og gastrointestinale sykdommer


Hvis Du Likte Vår Artikkel, Og Du, Har Noe Å Legge Til, Dele Dine Tanker. Det Er Veldig Viktig Å Vite Din Mening!

Legg Til En Kommentar